La Residència i Centre de Dia Gavà celebra 20 anys

Enguany la Residència i Centre de Dia Gavà (La Concòrdia) fa 20 anys que va obrir les seves portes al servei de la gent gran. Al llarg d’aquest 2023 s’han preparat diverses activitats per commemorar una data tan especial.

 

Concretament, el passat dimarts 20 el centre va rebre la visita de l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i la referent del Departament de Recursos Propis del Departament de Drets Socials, Dolors Corominas que van felicitar, també, les persones residents que aquest 2023 han fet 100 anys. En concret, dues usuàries: Fina Díaz i Fermina Espejo, acompanyades de familiars i professionals, van poder rebre l’homenatge i se’ls hi va fer entrega de la medalla commemorativa, el diploma, una carta i un ram de flors.

 

L’alcaldessa de Gavà, en declaracions a Gavà TV va comentar que la residència és “un servei que requereix molta professionalitat i molta voluntat de part de tots els professionals. Per una banda, s’ha de tenir en compte que és molt necessari i, per altra banda, la cura que s’està tenint és molt bona i en aquest sentit s’ha de posar en valor. És important destacar que aquests 20 anys han tingut aquest recorregut perquè s’han fet les coses bé”.

 

Durant el matí, les persones que van participar en l’acte, van poder gaudir de l’actuació d’un grup de mariachis. També es va realitzar un petit homenatge als professionals que treballen al centre des del primer dia. En aquest acte, es va comptar amb la participació de l’equip actual i d’antics treballadors que van voler compartir aquest homenatge. En finalitzar, es va passar un vídeo amb un recull de fotos dels 20 anys de la Residència i Centre de Dia Gavà. Aquests actes se sumen a altres programats al llarg de la setmana pel vintè aniversari: balls de saló, zumba, un berenar amb residents i familiars de les diverses unitats, altres actes musicals…   Una celebració que culmina amb les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, que és el festiu local de Gavà.