Et presentem la Memòria d'Activitats de la fundació (2022)

Un any més, l’el·laboració de la memòria d’activitats ens dona l’oportunitat de fer balanç i reafirmar el nostre compromís amb el Projecte de Vida de les Persones i els valors de l’entitat: humilitat, personalització, professionalitat, respecte i innovació.


Cal destacar, en innovació, la feina per seguir desenvolupant les especialitzacions de la Unitat de Rehabilitació Intensiva (URI), el tractament de pacients crònics complexos (PCC MACA) i els trastorns de conducta, tant en gent gran com en l’àrea de la discapacitat. En l’área d’administració, l’eina de gestió FUNDATA continua agilitzant processos interns i facilita la coordinació dels centres de l’entitat. A part, en formació, la suma de mitjans virtuals ha facilitat que més de 1.200 professionals hagin pogut accedir a cursos relacionats amb la seva feina específica als centres i en altres matèries complementàries que ajuden al seu benestar psicològic. En aquest sentit, s’han consolidat, també, diverses accions relacionades amb la Prevenció de Riscos, tant per l’avaluació i control de riscos relacionats amb el lloc de feina com amb campanyes orientades a hàbits de vida saludables. 


D’altra banda, ens fa especial il·lusió que, durant el 2022, s’hagin posat les bases del nou Sistema de Prevenció d’Abusos i Maltractament per a dur a terme una sèrie d’accions orientades a la prevenció i l’establiment d’una política de protecció i prevenció del maltractament.


Tot l’anterior és una petita part, només, de la feina realitzada que no seria possible sense la col·laboració de tots els equips que formen l’entitat, centres residencials, oficines i també proveïdors, familiars i les més de 900 persones que confien en nosaltres (entre residents i usuaris del Servei de Suport) amb qui esperem continuar compartint, per molts anys, Projectes de Vida.


Podeu consultar la Memòria d’Activitats 2022 AQUÍ