La Residència Mas Sauró participa en els Jocs Special Olympics 

La Residència Mas Sauró ha participat en la darrera edició dels Jocs Special Olympics que van tenir lloc els passats 30 i 31 de març i 1 i 2 d’abril. Un grup de 10 esportistes de la Residència Mas Sauró i els seus tres entrenadors van participar en aquesta edició que es va celebrar a Granollers i ho van fer competint en dues de les disciplines esportives: petanca i natació.

 

Els jocs van començar amb la inauguració al Palau d’Esports de Granollers que va comptar amb la participació de diversos grups de música i animació i on es van realitzar els parlaments de les autoritats. Alguns dels moments més emocionants per les persones de Mas Sauró que van poder assistir-hi van ser: l’entrada i pujada de la bandera dels jocs, l’arribada de la torxa i la lectura del lema de l’edició: “Vull guanyar, però si no puc, almenys deixeu-me ser valent en l’intent”.

 

A partir del divendres 31 de març un total de 1.500 esportistes, en diferents disciplines, van iniciar la competició que portaria a alguns, el dissabte a la tarda, a recollir les medalles tan desitjades. Des de Mas Sauró, en natació, els nois van emportar-se vàries: Narcís va guanyar una medalla de plata; Juanma una de plata i una de bronze; Albert, una de bronze i una de participació i David va fer-se amb dues d’or. En petanca, l’Eli, l’Eva i el Sergio van guanyar la medalla de bronze i el Victor, la Rosa i el Jordi, la de plata.

 

A més de les competicions, també va haver-hi moments per retrobar antics companys, ballar a la zona de lleure, fer activitats, discoteca, àpats… una mica de tot que els nois i noies van gaudir d’allò més: “Va ser meravellós, m’ho vaig passar pipa” (Rosa, de l’equip de petanca).

 

Per acabar aquests dies, el diumenge al matí es va fer una caminada popular per arribar al Palau novament i gaudir de l’acte de la cloenda. Uns dies extraordinaris que si podem, repetirem!