Un dia de festa i celebració a Mas Sauró

Un 11 de març, de fa just un any, la vida ens canviava. A tots i totes. A tot el món. I aquest daltabaix emocional, vital, arribava també a Mas Sauró. Al llarg dels passats 365 dies els nois i les noies que viuen al centre i els professionals que en tenim cura hem patit incertesa en molts moments. En altres, por, inquietud… Però també hem après moltes coses: a gaudir més l’un de l’altre, a veure la tecnologia com una aliada que ens pot apropar al món que ens envolta. I sobretot… a donar-li importància a tantes petites coses!

 

Per això, per tot allò de positiu que hem après al llarg de l’any passat, el darrer dijous vam fer una celebració. Just feia un any que la Residència tancava les portes per uns mesos. En aquella data començava una nova etapa que canviaria la nostra vida. Per commemorar-ho i, sobretot, per celebrar que després d’un any tot ha anat bé, per festejar la vida i fer un regal tant als residents com als professionals pels moments tan durs que hem viscut, vam fer una festa. I va ser un dia molt especial.

 

Al llarg de la jornada, junts, vam gaudir de sorpreses molt i molt divertides. Gràcies a Risi Animaciones vam organitzar una sèrie d’activitats que ens vam fer riure, jugar, divertir-nos de nou com més ens agrada. En companyia. A més, plegats, vam gaudir d’un dinar molt especial (i boníssim) i una activitat a la tarda on hi va haver un detall per tothom. Al final, un desig: que ara, que ja estem vacunats, progressivament puguem tornar a la normalitat. I com no… fer més festes i celebracions com les que hem gaudit, sempre.