Jordi Vilardell imparteix el seminari "Cuánto vale y cuesta una residencia" a INFORESIDENCIAS

El proper 15 d’octubre, a través Inforesidencias s’ofereix el seminari “¿Cuánto vale y cuánto cuesta una residencia?“. Jordi Vilardell Carbonell, Director General de la nostra entitat, repeteix, aquest cop en format online, la ponència sobre la situació del sector en la compra/venda de residències, quins factors influeixen en el preu, què hem de tenir en compte a l’hora de fer la inversió etc.

 

Per exemple, segons informen Dependencia Info: “Les residències de majors estan vivint una situació peculiar, ja que han estat fortament colpejades per la pandèmia del coronavirus, estan superant un moment complex i, així i tot, existeix una creixent demanda per part d’inversors i empresaris d’entrar en el sector geroasistencial, sigui comprant immobles o entrant en la gestió de serveis geroasistencials.

 

Com a resultat, les operacions de compra/venda, absorció i fusió s’han repetit en els últims anys i moltes residències han rebut ofertes. En conclusió, la pregunta que s’estan plantejant molts propietaris i inversors és clara: Per quants diners puc vendre la meva residència? o per quants diners puc comprar una?”

 

En conseqüència, aquestes seran les qüestions tractades al seminari. Podeu llegir tot l’article a:

 

DEPENDENCIA INFO: “¿Cómo piensa un comprador de residencias en una época de oportunidades como la del coronavirus?”