Gràcies de tot cor!

Són dies difícils i encara ens queda camí per recórrer. Però des de la nostra entitat volem donar les gràcies a tots aquells, empreses i particulars, que heu estat al nostre costat. A més de professionals, famílies i usuaris, la col·laboració i la solidaritat han estat el factor més positiu que volem destacar durant la crisi de la COVID-19.

 

Des de Fundació Vella Terra volem agrair totes les mostres de solidaritat rebudes, a través de material per fer front a la lluita contra la propagació del coronavirus. Des de mascaretes, bates, guants, pantalles o gel hidroalcohòlic; insercions gratuïtes en mitjans per publicar anuncis on buscàvem professionals; material electrònic com tauletes per facilitar la comunicació entre residents i familiars; cremes per protegir les mans dels treballadors; donacions d’alimentació i activitats diverses; flors i dolços… Sou molts i moltes els que heu posat el vostre granet de sorra per tal que aquests dies fossin una mica menys difícils.

 

Aquí trobareu un llistat d’algunes de les entitats i particulars. A tots ells i a tots els que ens heu ajudat en algun moment… De tot cor, gràcies!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [160.85 KB]