Residència / Centre de dia / Persones Grans

Gavà

FaçanaGava

Acompanyem els Projectes de Vida de les Persones

La Residència i Centre de Dia Gavà té una capacitat de 93 places residencials i 32 places de Centre de Dia. El nostre propòsit és oferir un lloc d’assistència i convivència a les persones amb un grau de dependència que dificulta la seva autonomia i permanència total o parcial a casa seva.

 

A la Residència i Centre de Dia Gavà treballem per donar un tracte digne en l’atenció a les persones grans en situació de dependència.

 

Emparat amb el model dAtenció Centrada en la Persona, tots els professionals del Centre tenim en comú uns objectius transversals d’intervenció presents en totes les actuacions que s’hi realitzen.

 

L’any 2003 es va inaugurar aquest equipament dins de la ciutat de Gavà i amb els anys hem consolidat el model d’Atenció Centrada en la Persona en el dia a dia del servei. Estem situats al bell mig de la vila: som un centre obert d’interacció amb la vida de la ciutat: fires, mercat, comerços, jardins i places… i es realitzen moltes activitats amb les entitats socials i culturals de Gavà.

 

De fet el Centre es coneix com “La Concòrdia” com a mot que defineix aquest equipament i amb el que es conegut pels habitants de Gavà.

Característiques

Contacte

Com a casa teva

• Places

La Residència i Centre de Dia Gavà  és un centre amb gestió de la Generalitat de Catalunya.

  • Places de Residència: 93
  • Places de Centre de Dia: 32

93

Places

32

Places

• Instal·lacions i equipaments

Edifici amb  amplis espais interiors per poder gaudir de la realització de moltes activitats i espais acollidors per rebre les visites dels familiars i amics.

• Serveis

Assistencials

Centre de Dia de 8 a 20h

Altres

Ubicació

Coneix el centre